Căutare comunitate-
și district

 

Știri / 26.02.2022

Mâini care se roagă și ajută

Evenimentele din ultimele zile, despre Ucraina, ne îngrijorează profund. Ceea ce se întâmplă este incredibil, provoacă multă suferință și duce la o criză umanitară, scrie apostolul districtual, Jürg Zbinden, în scrisoarea către frații și surorile din zona lui de lucru. 

 Mai mult
 

«Îngerul Domnului i S-a arătat într-o flacără de foc, care ieșea din mijlocul unui rug. Moise s-a uitat și iată că rugul era tot un foc și rugul nu se mistuia deloc.»


Exodul 3,2

 

Portret

În aprilie 1992 a avut loc la Chișinău primul Serviciu Divin, după care,  în luna iunie, primii 35 de credincioși au primit sacramentul Sfintei Pecetluiri. Din anul 1994, Biserica Nouapostolică este recunoscută oficial. Apostolul Vasile Cone, în Republica Moldova, răspunde de îngrijirea unui număr de circa 4.800 de membri, din 42 de comunități. El este sprijinit de episcopul Stefan Gavriliuc. Republica Moldova se învecinează cu România și cu Ucraina.

Începând din anul 1812, Moldova a făcut parte din Rusia țaristă, iar mai târziu, din URSS. În anul 1991, odată cu dezmembrarea URSS-ului, Moldova și-a căpătat independența. Aproximativ 70% din cei 3,1 milioane de locuitori ai populației țării trăiește la oraș. Limba oficială este limba româna. În viața de toate zilele se vorbește foarte des limba rusă.

 

Formular de contact

Vă rugăm să introduceți rezultatul calculului: 4 + 3

*Câmpuri obligatorii

Am luat la cunoștință politica de confidențialitate.