Căutare comunitate
și district

 

Catehism

Catehismul Bisericii Nouapostolice s-a publicat în anul 2012 și reprezintă lucrarea de bază despre credința nouapostolică. El conține o prezentare sistematică a doctrinei nouapostolice.

 

 

Cartea exprimă convingeri fundamentale comune ale tuturor creștinilor și scoate in evidență particularitățile credinței nouapostolice.

Catehismul nu răspunde la toate întrebările în detaliu, dar deschide multe posibilități spre dialog și spre preocuparea cu probleme de credință și teme actuale. Catehismul nu este disponibil în limba română.

Catehism
 

Catehism

Catehismul Bisericii Nouapostolice se găsește sub formă de carte tipărită și poate fi, de asemenea, descărcat gratuit de pe internet, ca aplicație pentru iOS sau Android. Catehismul nu este disponibil în limba română.

Aplicațiile sunt disponibile în EN, FR, ES, PT, DE:

iOS App (disponibilă în App Store)

Android App (disponibilă în Google Play)

Catehismul în Întrebări și Răspunsuri
 

Catehismul în Întrebări și Răspunsuri

În anul 2015 a apărut, ca o completare la Catehism, „Catehismul în întrebări și răspunsuri“, care se găsește tot sub formă tipărită sau electronică.

Cartea redă intr-o formă concentrată conținutul versiunii extinse a Catehismului, iar datorită structurării în 750 de întrebări și răspunsuri și a formulării accesibile, cu puțini termeni de specialitate, este o lectură ușoară și plăcută.

Aplicațiile sunt disponibile în EN, FR, ES, DE:

iOS App (disponibilă în App Store)

Android App (disponibilă în Google Play)