Căutare comunitate
și district

 

Mâini care se roagă și ajută

Evenimentele din ultimele zile, despre Ucraina, ne îngrijorează profund. Ceea ce se întâmplă este incredibil, provoacă multă suferință și duce la o criză umanitară, scrie apostolul districtual, Jürg Zbinden, în scrisoarea către frații și surorile din zona lui de lucru.

 

 

Afectați sunt confrații noștri de credință din Ucraina, dar și din mai multe țări învecinate. În regiunile de graniță pe care le avem în grijă, România, Republica Moldova, dar și alte zone, frații și surorile au primit și au cazat confrați refugiați din Ucraina și oferă deja prim-ajutor. 

În scrisoarea lui, apostolul districtual Zbinden adresează rugămintea: „Vă rog să vă rugați pentru frații și surorile de credință, pentru toți cei afectați, dar și pentru cei responsabili, ca prin înțelepciune și rațiune să se așeze din nou pacea, liniștea și umanitatea în acele regiuni. Este important să ne rugăm pentru persoanele afectate. Însă putem face mai mult.“

Cuvinte susținute de fapte
Se conturează o criză umanitară de o amploare încă necunoscută. Mulți oameni se refugiază. Populația și organizații non-profit din țările învecinate primesc și cazează refugiați. 

Cu donaţia ta, ajuţi direct şi sprijini ajutorul umanitar:

Cult religios si parte comp. Biserica Nouapostolica din RM
str. Vorniceni 2
MD-2038 Chisinau, Republica Moldova
Mobiasbanca - OTP Group S.A., Suc. Nr. 28 Negruzzi
Bd. Negruzzi 1
MD-2001 Chisinau, Republica Moldova
IBAN: MD69 MO22 24AS V894 8962 7100
BIC/SWIFT Code: MOBBMD22XXX
Notă: Ucraina

26.02.2022